Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřátko pečené na fazolkách a rajčatech

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

104 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 11.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuře naporcujeme, osolíme a okořeníme.
Dno pekáčku vymažeme plátkem másla. Na dno rozložíme fazolky nakrájené na kratší kousky. Na fazolky přidáme rajčata nakrájená na kostičky, česnek nasekaný na plátky a Schwarzwaldskou šunku pokrájenou nadrobno. Vše lehce osolíme (šunka je dost slaná), opepříme.
Zeleninovou směs poklademe okořeněnými porcemi kuřete a navrch přidáme kousíček másla.
Pečeme při 200°C asi hodinu, zpočátku zakryté, později odkryjeme a dopečeme, až má kuřátko zlatavou kůrčičku.

Bulb Tip k receptu

Výborná příloha jsou šťouchané brambory, smíchané s orestovanou směsí jarní cibulky a Schwarzwaldské šunky.

Angel 666

20. 07. 2011, Recept navštíven: 2345x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřátko pečené na fazolkách a rajčatech

Kuřátko pečené na fazolkách a rajčatech

Kuře naporcujeme, osolíme a okořeníme. Dno pekáčku vymažeme plátkem másla. Na dno rozložíme fazolky nakráj...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřátko pečené na fazolkách a rajčatech Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný dobrý recept

16. 05. 2016, 09:21

Přidat komentář

Facebook komentáře