Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuře Florida v římském hrnci

Kuře Florida v římském hrnci

Obtížnost Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 3h 20min
Nutriční hodnoty
220 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Římský hrnec ponořte na 10 minut do teplé vody. Kuře omyjte, potřete nejdříve máslem a potom solí a rozmarýnem. Pomeranče oloupejte, nakrájejte na plátky a odstraňte jadérka. Kuře dejte společně s plátky pomeranče a bílým vínem do římského hrnce. Posledních 10 minut hrnec odklopte a nechte kuře prsíčky nahoru zhnědnout. Broskve prohřejte ve šťávě. Kuře podávejte v římském hrnci.

Bulb Tip k receptu

Vhodnou přílohou je rýže s máslem a trochou kari, hlávkový salát v jogurtové omáčce s bylinkami.


bookmen

09. 02. 2012, Recept navštíven: 2608x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché ale dobre

01. 10. 2015, 19:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v rimskom hrnci je to vynikajuce

31. 12. 2015, 16:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

13. 04. 2016, 09:28

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

19. 04. 2016, 12:19

Přidat komentář

Facebook komentáře