Kuře Florida v římském hrnci
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
3h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
220
kalorií
0.0g
cukrů
24.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Římský hrnec ponořte na 10 minut do teplé vody. Kuře omyjte, potřete nejdříve máslem a potom solí a rozmarýnem. Pomeranče oloupejte, nakrájejte na plátky a odstraňte jadérka. Kuře dejte společně s plátky pomeranče a bílým vínem do římského hrnce. Posledních 10 minut hrnec odklopte a nechte kuře prsíčky nahoru zhnědnout. Broskve prohřejte ve šťávě. Kuře podávejte v římském hrnci.
Tip k receptu
Vhodnou přílohou je rýže s máslem a trochou kari, hlávkový salát v jogurtové omáčce s bylinkami.
bookmen09. 02. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.