Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuře po provensálsku

Kuře po provensálsku
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 2h 0min , porce

1024 kalorií, 10.0g cukrů, 93.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Očištěné a opláchnuté kuře rozdělíme na porce, osolíme a opepříme. Na oleji opečeme drobně nakrájenou cibuli, očištěný, na nudličky nakrájený celer, přidáme porce kuřete, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Pak maso vyjmeme, do šťávy přidáme na dílky nakrájená rajčata a očištěné, no plátky nakrájené žampióny. Podusíme, přidáme utřený česnek, mírně podlijeme vodou nebo vývarem, dochutíme vínem, provensálským kořením a povaříme. Na nahřáté talíře dáme porce kuřete a polijeme je touto pikantní šťávou. Příloha: smažené hranolky nebo dušená rýže.

bookmen

15. 03. 2012, Recept navštíven: 1289x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuře po provensálsku

Kuře po provensálsku

Očištěné a opláchnuté kuře rozdělíme na porce, osolíme a opepříme. Na oleji opečeme drobně nakrájenou cibul...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuře po provensálsku Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na kura

10. 04. 2016, 12:04

Přidat komentář

Facebook komentáře