Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí a květákový pilaf

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
988 kalorií 48.0g cukrů 17.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsa opečeme na olivovém oleji – nejprve kůží dolů.
Poté kuře vyjmeme a do výpeku dáme kari koření a rýži a minutu mícháme. Poté zalijeme vývarem.
Přidáme květák, fazolky, plátky citrónu a kuře.
Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a vaříme asi 10 minut.
Podáváme posypané koriandrem.

Bulb Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 1505 kJ, 41 g bílkovin, 45 g sacharidů, 3 g tuku, 3 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

06. 01. 2016, Recept navštíven: 743x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchle jedlo a dobre

06. 01. 2016, 13:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre na vyskúšanie

06. 01. 2016, 13:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

11. 09. 2016, 17:44

Přidat komentář

Facebook komentáře