Kuřecí a květákový pilaf

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

988 kalorií
48.0g cukrů
17.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí prsa opečeme na olivovém oleji – nejprve kůží dolů.
Poté kuře vyjmeme a do výpeku dáme kari koření a rýži a minutu mícháme. Poté zalijeme vývarem.
Přidáme květák, fazolky, plátky citrónu a kuře.
Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a vaříme asi 10 minut.
Podáváme posypané koriandrem.

Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 1505 kJ, 41 g bílkovin, 45 g sacharidů, 3 g tuku, 3 g vlákniny.

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
rýchle jedlo a dobre

06. 01. 2016, 13:15

Chybí obrázek
dobre na vyskúšanie

06. 01. 2016, 13:42

Chybí obrázek
chutné

11. 09. 2016, 17:44

Chybí obrázek
recept iste vyskúšam

16. 06. 2019, 19:02

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.