Kuřecí a květákový pilaf
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
15min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
988
kalorií
48.0g
cukrů
17.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí prsa opečeme na olivovém oleji – nejprve kůží dolů.
Poté kuře vyjmeme a do výpeku dáme kari koření a rýži a minutu mícháme. Poté zalijeme vývarem.
Přidáme květák, fazolky, plátky citrónu a kuře.
Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a vaříme asi 10 minut.
Podáváme posypané koriandrem.
Tip k receptu
Jedna porce obsahuje 1505 kJ, 41 g bílkovin, 45 g sacharidů, 3 g tuku, 3 g vlákniny.
sonizna06. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.