Kuřecí couscous se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
15min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2416
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
121.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si couscous dle návodu na obalu. Omyté maso nakrájíme na malé kousky a orestujeme na oleji. Nadrobno nasekanou cibulku a papriky osmahneme zároveň s masem. Do směsi na pánvi nakonec přidáme nadrobno nasekanou petržel a kari koření. Hotovou směs vmícháme do couscousu. Podle chuti osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou. Vše řádně promícháme a dozdobíme snítkou čerstvé petržele nebo jinými čerstvými bylinkami.
Tip k receptu
Pro bohatší chuť a aroma do směsi na pánvi můžeme podle chuti ještě během tepelné úpravy na pánvi přidat sterilizovaný hrášek nebo kukuřici.
Petra24. 03. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.