Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí játra na topince

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
588 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 49.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí játra opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme olej a játra na něm orestujeme. Až jsou játra měkká, tak játra odsuneme v pánvi na bok a výpek poprášíme moukou. Chvilku necháme mouku pěnit a potom promícháme s játry. Přidáme sójovou a worčesterovou omáčku, kečup a promícháme. Podlijeme 1 dcl vody, uvedeme do varu a zvolna vaříme do požadované hustoty šťávy. Odstavená játra osolíme a opepříme. Na připravené a očesnekované topinky dáme list hlávkového salátu, na něj rozprostřeme játra a mírně pocákáme šťávou. Obložíme zeleninou a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme jako oblohu na topince. Jako hlavní chod s hranolky nebo vařenou rýží, kterou posypeme strouhaným sýrem.


Přidat na Pinterest
JanaB

22. 11. 2011, Recept navštíven: 3572x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jatra

23. 04. 2016, 18:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná topinka

13. 01. 2017, 19:25

Přidat komentář

Facebook komentáře