Kuřecí játra se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1203
kalorií
9.0g
cukrů
59.0g
tuků
107.0g
bílkovin
Příprava
Játra omyjeme, očistíme, necháme okapat, nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji osmahneme. Oheň ztlumíme, játra podlijeme trochou vývaru a udusíme doměkka. Rozmraženou zeleninu na troše oleje osmahneme na jiné pánvi, osolíme, opepříme, dle potřeby podlijeme vývarem.
Do jater přidáme prolisovaný česnek, jemně osolíme, opepříme a přilijeme mouku rozmíchanou ve troše vývaru a necháme projít varem. Zeleninu přidáme k játře, promícháme, podáváme s těstovinami.
24. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.