Kuřecí lahůdka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1260
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
137.0g
bílkovin
Příprava
Kuracie prsia jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikou.
Kuracie prsia restujeme z oboch strán. Pri restovaní z druhej strany ich potrieme pretlačeným cesnakom. Na koniec poukladáme na prsia plátky šunky, údeného a plesňového syra a dáme zapiecť v zapekacej mise do vyhriatej rúry na 150°C, dokud se sýr nerozpustí.
Tip k receptu
Podávame s varenými zemiakmi, čerstvou zeleninou a poliate smotanovým drezingom.
Jozef27. 02. 2011
Ingredience
- 600 g kuřecích prsních řízků (4 plátky)
- 200 g uzeného sýru (4 plátky)
- 200 g plísňového sýru
- Dresing: 200 ml zakysané smetany
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř podle potřeby
- 2 lžičky mleté sladké papriky
- sůl podle potřeby
- 4 plátky šunky
- 3 stroužky rozetřeného česneku
- 3 stroužky rozetřeného česneku
- troška mletého pepře
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.