
Kuřecí maso na dijonské hořčici se smetanou
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
20min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
50min | 1h 10min |
Nutriční hodnoty |
---|
848 kalorií | 0.0g cukrů | 38.0g tuků | 114.0g bílkovin |
Příprava
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Poté přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a osmahneme ze všech stran. Podlijeme smetanou a dusíme doměkka. Když je kuřecí maso měkké, přidáme bazalku, dijonskou hořčici, opepříme, osolíme, krátce povaříme a podáváme. Jako přílohu můžeme použít brambory.
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografieRecenze
Přidat recenzi



Přidané ingredience: máslo
Ajaja 12. 10. 2012, 12:35