Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí maso na dijonské hořčici se smetanou

Kuřecí maso na dijonské hořčici se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
848 kalorií 0.0g cukrů 38.0g tuků 114.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Poté přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a osmahneme ze všech stran. Podlijeme smetanou a dusíme doměkka. Když je kuřecí maso měkké, přidáme bazalku, dijonskou hořčici, opepříme, osolíme, krátce povaříme a podáváme. Jako přílohu můžeme použít brambory.


Beruska64

07. 01. 2010, Recept navštíven: 4745x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mně se osvědčilo maso si ochutit předem a nechat chvíli odležet - má pak intenzivnější chuť. Na závěr jsem přidala trošku studeného másla a nechala ho už jen se rozpustit - šťáva byla krásně zahuštěná a taková "hladší" na jazyku.
Přidané ingredience: máslo

12. 10. 2012, 12:35

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný a chutný recept s kuracím masom

14. 11. 2016, 20:34

Přidat komentář

Facebook komentáře