Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí maso pod peřinkou s mřížkou

Kuřecí maso pod peřinkou s mřížkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vše nakrájíme, orestujeme na pánvi, okořeníme, zalijeme vývarem a lehce podusíme, do směsi nakonec přidáme smetanu. Hotovou směs dáme do vymazaného pekáčku a přikryjeme rozváleným listovým těstem – vytvoříme peřinku. Ze zbylého kousku těsta vytvoříme ozdobnou mřížku. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 20 – 25 minut na 180°C.


Marsylie

21. 02. 2010, Recept navštíven: 1919x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný a dobrý recept

03. 02. 2017, 16:49

Přidat komentář

Facebook komentáře