Kuřecí Rosini
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
384
kalorií
0.0g
cukrů
10.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepeme na tenší plátky, osolíme, opepříme a na oleji prudce z obou stran opražíme. Měkké maso vybereme a odložíme na teplé místo. Do výpeku dáme očištěná a nakrájená játra. Orestujeme, přidáme na plátky nakrájené žampiony, zaprášíme moukou, podlijeme vínem, osolíme, opepříme, dochutíme hořčicí a dle potřeby vývarem. Krátce povaříme a můžeme podávat.
Podáváme s rýží, nebo s bramborami a zeleninou.
04. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.