
Kuřecí steak s broskví
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
752
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepeme, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozehřejeme máslo a orestujeme maso z obou stran pozvolna do zlatova, vyjmeme a dáme stranou. Do výpeku nalijeme šlehačku, přidáme bílý jogurt a kari koření, mícháme a necháme projít varem. Na talíř dáme steak na něj okapanou půlku broskve a přelijeme omáčkou.
Tip k receptu
Kuřecí prsa můžeme nahradit krůtími.
katka1603121. 11. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 07. 10. 2016, 18:53

dušanka 01. 12. 2016, 21:36

katka16031 27. 12. 2018, 21:33

hanka 25. 01. 2020, 20:09
© 2021, Railsformers, s.r.o.