Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kynutý jablečný závin

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 15min , porce

2664 kalorií, 10.0g cukrů, 105.0g tuků, 45.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z vlažného mléka, cukru a kvasnic uděláme kvásek. Do mísy prosejeme mouku, přidáme žloutek, vanilkový cukr a přilijeme kvásek a propracováváme těsto vařečkou. Poté necháme vykynout 30 minut. Vykynuté těsto si rozdělíme na 2 díly. Na jemně pomoučeném vále rozválíme placku necelý 1 cm a dáme náplň -jablka, cukr a skořici. Srolujeme a položíme na vymazaný plech a potřeme tukem. Pečeme při 180°C do zlatova. Po vychladnutí rozkrájíme a podáváme pocukrované moučkovým cukrem

Lenulinka

02. 08. 2011, Recept navštíven: 5721x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kynutý jablečný závin

Kynutý jablečný závin

Z vlažného mléka, cukru a kvasnic uděláme kvásek. Do mísy prosejeme mouku, přidáme žloutek, vanilkový cukr ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kynutý jablečný závin Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zavin vyborný

16. 05. 2016, 09:45

Přidat komentář

Facebook komentáře