Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Languedoská rajčata

Languedoská rajčata
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

156 kalorií, 0.0g cukrů, 14.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Rajčata překrájíme na půlku, vydlabeme z nich dužinu a poté je necháme cca 2 hodiny usušit. Mezitím si smícháme olivový olej s utřeným česnekem, přidáme na kostičky nakrájené plátky bílého chleba a promícháme. Touto náplní poté plníme půlky rajčat. Když jsou rajčata naplněná, dáme je do zapékací misky a dáme cca na 5-10 minut na gril. Poté ihned podáváme.

Beruska64

04. 01. 2010, Recept navštíven: 1300x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Languedoská rajčata

Languedoská rajčata

Rajčata překrájíme na půlku, vydlabeme z nich dužinu a poté je necháme cca 2 hodiny usušit. Mezitím si smíc...

Zobrazit všechny podobné recepty k Languedoská rajčata Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne , velmi dobre na gril

04. 10. 2016, 19:12

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrava varianta grilovania

17. 11. 2016, 18:51

Přidat komentář

Facebook komentáře