Lenčiny sterilované okurky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
520
kalorií
60.0g
cukrů
0.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Okurky očistíme, opereme, naskládáme do sklenic. Do každé sklenice dáme 1 dcl octa, 2 polévkové lžíce cukru, 1 lžičku soli, 4 kuličky nového koření, 6 kuliček pepře, kousek bobkového listu, 14 kuliček hořčičného semínka, dolijeme vodou. Zavíčkujeme a sterilujeme 30 minut při 80°C.
Tip k receptu
Okurky chutnají jako znojemské a nemusíme přemýšlet jestli máme dost nálev.
Hloušková23. 06. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.