Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Levandulová bábovka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3820 kalorií 177.0g cukrů 200.0g tuků 104.0g bílkovin

Příprava

Formu vytřete máslem a vysypete hrubou moukou, troubu předehřejete zhruba na 180°C. Utřete máslo s cukrem - poté po jednom vetřete do směsi žloutky. Přimícháte tvaroh a dvě kapky levandulového éterického oleje a důkladně vše promícháte. V jiné míse smíchejte mouku, vanilkový cukr, pr do peč a květy a směs postupně přidávejte do tekuté směsi (těsto vyjde značně tuhé - toho se ale nebojte!). Z bílků vyšlehejte sníh a vmíchejte do těsta. Pečte asi 45-50 minut - doku není hotovo.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

03. 04. 2013, Recept navštíven: 2475x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

01. 02. 2016, 11:30

Přidat komentář

Facebook komentáře