Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Levandulová bábovka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

3820 kalorií, 177.0g cukrů, 200.0g tuků, 104.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Formu vytřete máslem a vysypete hrubou moukou, troubu předehřejete zhruba na 180°C. Utřete máslo s cukrem - poté po jednom vetřete do směsi žloutky. Přimícháte tvaroh a dvě kapky levandulového éterického oleje a důkladně vše promícháte. V jiné míse smíchejte mouku, vanilkový cukr, pr do peč a květy a směs postupně přidávejte do tekuté směsi (těsto vyjde značně tuhé - toho se ale nebojte!). Z bílků vyšlehejte sníh a vmíchejte do těsta. Pečte asi 45-50 minut - doku není hotovo.

Božské_jídlo

03. 04. 2013, Recept navštíven: 2112x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Levandulová bábovka

Levandulová bábovka

Formu vytřete máslem a vysypete hrubou moukou, troubu předehřejete zhruba na 180°C. Utřete máslo s cukrem -...

Zobrazit všechny podobné recepty k Levandulová bábovka Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

01. 02. 2016, 11:30

Přidat komentář

Facebook komentáře