Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Losos na sezamu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

428 kalorií, 0.0g cukrů, 43.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Připravíme si marinádu: v misce smícháme oba oleje, lžíci sezamového semínka, šťávu z citronu, sůl, pepř a provensálské koření.
Omyté porce ryby vložíme do marinády a necháme nejméně 2 hodiny v chladu marinovat.
Odleželé porce lososa grilujeme nebo opékáme na grilovací pánvi dozlatova.
Zbylou lžíci sezamu lehce osmahneme na suché pánvi a na talířích hotové porce opečeným semínkem posypeme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovou přílohou.

Angel 666

18. 12. 2011, Recept navštíven: 4137x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Losos na sezamu

Losos na sezamu

Připravíme si marinádu: v misce smícháme oba oleje, lžíci sezamového semínka, šťávu z citronu, sůl, pepř a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Losos na sezamu Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cuper chutný losos

10. 05. 2016, 15:18

Přidat komentář

Facebook komentáře