Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lososové carpaccio s fenyklem

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 45min
Nutriční hodnoty
964 kalorií 0.0g cukrů 80.0g tuků 88.0g bílkovin

Příprava

Na pánvi s kapkou oleje opražíme 1 lžičku hořčičných semínek. Losos nakrájíme na velmi tenké plátky, smícháme s plátky uzeného lososa. Necháme 5 minut odležet v chladničce.
Připravíme si olivový olej, na drobno nasekaný kopr, limetovou šťávu + kůru, nakrájíme čerstvý fenykl jen mladou a zelenou část na kolečka. Dochutíme pepřem, popř. solí. Směs lososů klademe střídavě na talíř pokapeme zálivkou s fenyklem a koprem. Zdobíme opraženým hořčičným semínkem. Necháme odležet, aby se chutě spojily. Podáváme s pečivem.


Přidat na Pinterest
Marsylie

03. 07. 2013, Recept navštíven: 1403x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star
Losos není oblíbená ryba u nás doma

18. 01. 2015, 09:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

25. 01. 2016, 10:35

Přidat komentář

Facebook komentáře