Makrela s citronovou omáčkou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1488 kalorií
2.0g cukrů
125.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Makrely očistíme a vykucháme, poté je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Dáme je na tukem vymazavý alobal a pečeme asi 15 minut v troubě.
Omáčku připravíme z rozehřátého másla, do něhož vmícháme citronovou šťávu, nasekanou petrželku a trochu soli. Podle svojí chuti.
Makrely na talíři omáčkou přelijeme.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborná makrela aj omáčka

16. 06. 2016, 09:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.