Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Makrely v exotické marinádě

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1dní 0h 50min , porce

96 kalorií, 3.0g cukrů, 1.0g tuků, 12.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Makrely očistíme, odstřihneme ploutve, omyjeme a osušíme. Ananas rozmixujeme do misky, přidáme k němu hořčici, kečup, prolisovaný česnek a nasekanou chilli papričku. Dobře promícháme a osolíme. Marinádou potřeme ryby a necháme v chladu odležet do dalšího dne. Druhý den je zprudka opečeme na rozpáleném oleji ze všech strana a podáváme s brambory nebo čerstvým chlebem.

Evík

16. 11. 2012, Recept navštíven: 1535x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Makrely v exotické marinádě

Makrely v exotické marinádě

Makrely očistíme, odstřihneme ploutve, omyjeme a osušíme. Ananas rozmixujeme do misky, přidáme k němu hořči...

Zobrazit všechny podobné recepty k Makrely v exotické marinádě Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept s makrelou

22. 03. 2016, 20:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
marinada je výborná

03. 05. 2016, 19:20

Přidat komentář

Facebook komentáře