Mangold řezy
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2976
kalorií
6.0g
cukrů
198.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Vejce smícháme s moukou, trochou soli a trochou vlažné vody. Směs zpracujeme na těsto, které dáme vychladit a mezitím připravíme náplň.
Mangold omyjeme, vložíme ho do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Uvařený mangold necháme okapat a nasekáme ho na kousky. Rozehřejeme máslo a mangold za stálého míchání 15 minut restujeme. Pak přidáme smetanu a směs podle chuti osolíme a opepříme.
Z těsta vyválíme tenkou placku, kterou nakrájíme na čtverce asi 10 x 10 cm a každý čtvereček položíme na formičku, naplníme ho připravenou směsí a dobře slepíme k sobě. Vzniklé buchtičky s mangoldem usmažíme na rozpáleném oleji.
06. 05. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.