Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Masové taštičky z listového těsta

Masové taštičky z listového těsta
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 45min , porce

396 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsa si nakrájíme na větší kusy, ochutíme kořením na kuřecí steaky, opečeme na pánvi po obou stranách a necháme na talíři vystydnout. Koupené listové těsto rozválíme na vále a rozkrájíme na 8 obdélníků, doprostřed každého obdélníku položíme hotový steak, na něj plátek anglické slaniny s plátkem tvrdého sýra a zabalíme. Jednotlivé taštičky položíme na plech vyložený pečícím papírem a dáme zapéct do trouby přibližně na 15 minut.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí zeleninový salát.

planeta

13. 03. 2014, Recept navštíven: 1264x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Masové taštičky z listového těsta

Masové taštičky z listového těsta

Kuřecí prsa si nakrájíme na větší kusy, ochutíme kořením na kuřecí steaky, opečeme na pánvi po obou stranác...

Zobrazit všechny podobné recepty k Masové taštičky z listového těsta Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Lístové těsto lze použít na hodně způsobů. Jeden jepráv zde

03. 11. 2014, 08:45

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

20. 11. 2015, 16:01

Přidat komentář

Facebook komentáře