Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Medailonky Martini

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
1564 kalorií 0.0g cukrů 81.0g tuků 168.0g bílkovin

Příprava

Bravčovú panenku nakrájame na približne 2 cm hrubé plátky. Zľahka ich naklepeme, osolíme, okoreníme a opekame na panvici pri miernom ohni asi 3 minúty. Odložíme na teple miesto.
Nakrájanú cibuľu opečieme na masle do sklovita, pridáme Martini, trošku bujónu a dusíme, pokiaľ sa približne polovica neodpari. Nakoniec pridáme šľahačkovú smotanu, trošku rozmarinu a varíme do zhustnutia.

Bulb Tip k receptu

Panenku podávame s varenými zemiakmi.


Přidat na Pinterest
Jozef

30. 10. 2011, Recept navštíven: 2418x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

30. 01. 2016, 15:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lakavý recept

14. 09. 2016, 18:59

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
medailonky chuti priam božsky

30. 01. 2017, 11:01

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
medailonky z panenky velmi dobré a rýchlo urobené

10. 03. 2017, 18:11

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chuť jedla

18. 03. 2017, 18:48

Přidat komentář

Facebook komentáře