Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Medailonky Martini

Medailonky Martini

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
1564 kalorií 0.0g cukrů 81.0g tuků 168.0g bílkovin

Příprava

Bravčovú panenku nakrájame na približne 2 cm hrubé plátky. Zľahka ich naklepeme, osolíme, okoreníme a opekame na panvici pri miernom ohni asi 3 minúty. Odložíme na teple miesto.
Nakrájanú cibuľu opečieme na masle do sklovita, pridáme Martini, trošku bujónu a dusíme, pokiaľ sa približne polovica neodpari. Nakoniec pridáme šľahačkovú smotanu, trošku rozmarinu a varíme do zhustnutia.

Bulb Tip k receptu

Panenku podávame s varenými zemiakmi.


Jozef

30. 10. 2011, Recept navštíven: 2328x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

30. 01. 2016, 15:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lakavý recept

14. 09. 2016, 18:59

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
medailonky chuti priam božsky

30. 01. 2017, 11:01

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
medailonky z panenky velmi dobré a rýchlo urobené

10. 03. 2017, 18:11

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chuť jedla

18. 03. 2017, 18:48

Přidat komentář

Facebook komentáře