Medailonky Martini

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
10min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1564 kalorií
0.0g cukrů
81.0g tuků
168.0g bílkovin


Příprava

Bravčovú panenku nakrájame na približne 2 cm hrubé plátky. Zľahka ich naklepeme, osolíme, okoreníme a opekame na panvici pri miernom ohni asi 3 minúty. Odložíme na teple miesto.
Nakrájanú cibuľu opečieme na masle do sklovita, pridáme Martini, trošku bujónu a dusíme, pokiaľ sa približne polovica neodpari. Nakoniec pridáme šľahačkovú smotanu, trošku rozmarinu a varíme do zhustnutia.

Tip k receptu

Panenku podávame s varenými zemiakmi.

přidejte na:
Chybí obrázek

30. 10. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept

30. 01. 2016, 15:11

Chybí obrázek
lakavý recept

14. 09. 2016, 18:59

Chybí obrázek
medailonky chuti priam božsky

30. 01. 2017, 11:01

Chybí obrázek
medailonky z panenky velmi dobré a rýchlo urobené

10. 03. 2017, 18:11

Chybí obrázek
vyborná chuť jedla

18. 03. 2017, 18:48

Chybí obrázek
sú to chuťovo perfektné medailonky

08. 04. 2018, 14:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.