Medailonky Martini
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1564
kalorií
0.0g
cukrů
81.0g
tuků
168.0g
bílkovin
Příprava
Bravčovú panenku nakrájame na približne 2 cm hrubé plátky. Zľahka ich naklepeme, osolíme, okoreníme a opekame na panvici pri miernom ohni asi 3 minúty. Odložíme na teple miesto.
Nakrájanú cibuľu opečieme na masle do sklovita, pridáme Martini, trošku bujónu a dusíme, pokiaľ sa približne polovica neodpari. Nakoniec pridáme šľahačkovú smotanu, trošku rozmarinu a varíme do zhustnutia.
Tip k receptu
Panenku podávame s varenými zemiakmi.
Jozef30. 10. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.