Medailonky ve slaninovém kabátku

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

4228 kalorií
0.0g cukrů
420.0g tuků
122.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso nakrájíme na medailonky a lehce naklepeme. Okořeníme pepřem, kmínem a solí. Obalíme slaninou - tu upevníme např. kovovou jehlicí nebo omotáme nití (pokud nití, stačí 2x omotat a nevázat). Medailonky zprudka z obou stran opečeme do zlatohněda a pak necháme "dojít" pod pokličkou, zejména když jsme použili křehkou panenku nebo váleček z kýty. Hotové medailonky servírujeme s brusinkovou omáčkou.

Tip k receptu

Zpestřit lze salátem - hlávkovým nebo ledovým.
Místo brusinkové omáčky můžeme použít brusinkový kompot.

přidejte na:
Ajaja

10. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept vyskúšaný, vydarený

22. 11. 2016, 22:07

Chybí obrázek
chuťovo vynikajuce madailonky

09. 04. 2018, 19:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.