Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Medailonky ve slaninovém kabátku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
4228 kalorií 0.0g cukrů 420.0g tuků 122.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso nakrájíme na medailonky a lehce naklepeme. Okořeníme pepřem, kmínem a solí. Obalíme slaninou - tu upevníme např. kovovou jehlicí nebo omotáme nití (pokud nití, stačí 2x omotat a nevázat). Medailonky zprudka z obou stran opečeme do zlatohněda a pak necháme "dojít" pod pokličkou, zejména když jsme použili křehkou panenku nebo váleček z kýty. Hotové medailonky servírujeme s brusinkovou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Zpestřit lze salátem - hlávkovým nebo ledovým.
Místo brusinkové omáčky můžeme použít brusinkový kompot.


Přidat na Pinterest
Ajaja

10. 12. 2009, Recept navštíven: 3057x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný, vydarený

22. 11. 2016, 22:07

Přidat komentář

Facebook komentáře