Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Medová krkovička se šalotkami dle Apetitu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 3h 0min
Celkový čas: 3h 10min , porce

2240 kalorií, 36.0g cukrů, 160.0g tuků, 129.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Krkovičku necháme vcelku a omyjeme ji a osušíme. Vložíme do malého pekáčku. V hrníčku smícháme 2 lžíce medu a 6 lžíc piva a přidáme sůl. Pořádně zamícháme a touto směsí krkovičku přelijeme. Marinádu do masa pořádně vetřeme. Zbytek piva nalijeme okolo masa a vložíme do trouby rozehřáté na 150°C. Pečeme asi 2-3 hodiny, dle typu trouby a co chvíli maso přeléváme výpekem s pivem. Přibližně hodinu před koncem potřeme maso zbytkem piva a přidáme okolo masa oloupané šalotky vcelku. Dopékáme a stále podléváme. Podáváme se šalotkami a šťouchanými brambory

Bulb Tip k receptu

Ideální je do omáčky z masa přidat lžíci másla a nechat jen povolit. Omáčka je o moc chutnější.

Ellis

30. 04. 2013, Recept navštíven: 1418x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ostrá medová krkovička dle Pohlreicha

Ostrá medová krkovička dle Pohlreicha

Všechny ingredience, kromě masa, důkladně smícháme v misce. Přidáme plátky masa a necháme v chladu několik ...

Medová krkovička se šalotkami dle Apetitu

Medová krkovička se šalotkami dle Apetitu

Krkovičku necháme vcelku a omyjeme ji a osušíme. Vložíme do malého pekáčku. V hrníčku smícháme 2 lžíce medu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Medová krkovička se šalotkami dle Apetitu Link-arrow

Přidat recenzi
Ellis
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Rozhodně patří mezi luxusnější jídla. Nejlepší je ale podávat rovnou z pece jak se říká. Na druhý den už to není ono. Čerstvá má výbornou krustu a rozhodně bude chutnat všem masožravcům. Dobu pečení je dobré nechat dle velikosti masa a typu trouby

02. 05. 2013, 12:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele jedlo

17. 02. 2016, 14:43

Přidat komentář

Facebook komentáře