Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Meruňkovo-jogurtový dezert

Meruňkovo-jogurtový dezert
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

536 kalorií, 50.0g cukrů, 0.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Meruňky přepůlíme a vypeckujeme.
Z pomeranče vymačkáme šťávu, z citrónu budeme potřebovat pouze kůru.
Meruňky, pomerančovou šťávu, cukr a skořici podusíme 15 minut. Poté vyjmeme skořici.
Řecký jogurt smícháme s citrónovou kůrou. Rozdělíme do sklenic a nahoru rozdělíme meruňkovou směs.

Bulb Tip k receptu

Skvělý způsob jak využít úrodu meruněk. Můžeme přidat ještě oříšky.

sonizna

23. 10. 2015, Recept navštíven: 647x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Meruňkovo-jogurtový dezert

Meruňkovo-jogurtový dezert

Meruňky přepůlíme a vypeckujeme. Z pomeranče vymačkáme šťávu, z citrónu budeme potřebovat pouze kůru. M...

Zobrazit všechny podobné recepty k Meruňkovo-jogurtový dezert Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravý dezert

24. 10. 2015, 20:22

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niet co pokazit

01. 11. 2015, 21:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi je to chutné

12. 01. 2016, 12:21

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to dobré

Pavlina 17. 10. 2016, 16:23

Přidat komentář

Facebook komentáře