Chybějící obrázek

Mleté maso s bílým hlávkovým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

280 kalorií
12.0g cukrů
21.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Zelí očistíme,omyjeme a nastrouháme na nudličky.V pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme maso.Přidáme zelí a rovněž orestujeme.Vše osolíme,opepříme a poprášíme paprikou.Přilijeme asi 300 ml studené vody a vmícháme obsah sklenice s boloňskou omáčkou.Promícháme,uvedeme do varu a přikryté na mírném ohni přibližně 15 minut podusíme.Kopr opereme,osušíme,najemno posekáme.Maso se zelím podáváme posypané koprem.Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

přidejte na:
jirina1967

04. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je dobrý
palino 30. 04. 2018, 21:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept odskúšaný, vyborný
Svetlana 12. 05. 2018, 20:58