Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mleté maso s bílým hlávkovým zelím

Mleté maso s bílým hlávkovým zelím

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 5min
Nutriční hodnoty
280 kalorií 12.0g cukrů 21.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Zelí očistíme,omyjeme a nastrouháme na nudličky.V pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme maso.Přidáme zelí a rovněž orestujeme.Vše osolíme,opepříme a poprášíme paprikou.Přilijeme asi 300 ml studené vody a vmícháme obsah sklenice s boloňskou omáčkou.Promícháme,uvedeme do varu a přikryté na mírném ohni přibližně 15 minut podusíme.Kopr opereme,osušíme,najemno posekáme.Maso se zelím podáváme posypané koprem.Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.


jirina1967

04. 01. 2010, Recept navštíven: 3652x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je dobrý

30. 04. 2018, 19:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept odskúšaný, vyborný

12. 05. 2018, 18:58

Přidat komentář
Beruska64
chutné

Beruska64 04. 01. 2010, 18:47

Facebook komentáře