Mleté maso s bílým hlávkovým zelím
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
280
kalorií
12.0g
cukrů
21.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Zelí očistíme,omyjeme a nastrouháme na nudličky.V pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme maso.Přidáme zelí a rovněž orestujeme.Vše osolíme,opepříme a poprášíme paprikou.Přilijeme asi 300 ml studené vody a vmícháme obsah sklenice s boloňskou omáčkou.Promícháme,uvedeme do varu a přikryté na mírném ohni přibližně 15 minut podusíme.Kopr opereme,osušíme,najemno posekáme.Maso se zelím podáváme posypané koprem.Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
jirina196704. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.