Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Moje řezy

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

4956 kalorií, 7.0g cukrů, 255.0g tuků, 92.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do mísy dáme nejdříve mouku, cukr, vejce, mléko, olej a dobře umícháme do hladké hmoty. Nakonec přisypeme prášek do pečiva.
Těsto rozdělíme na polovinu. Do jedné nasypeme strouhané oříšky a do druhé kokos a kakao.
Nachystáme dva plechy. Vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto.Na jeden plech bílé, na druhý kakaové.
Pečeme asi 15 min.
Než pláty vystydnou připravíme si krém, který máme rádi - máslový, oříškový apod.
Krém natřeme na hnědý plát, přiklopíme světlým plátem.
Polejeme rozpuštěnou čokoládou a ještě než ztuhne, si nožem naznačíme čtverečky.
Necháme čokoládu ztuhnout a pak do prostřed každého čtverečku, stříháčkem, dáme trochu krému na který přitiskneme půl vlašského oříšku nebo kousek kandovaného ovoce.
Po ztuhnutí krájíme a podáváme.

sylver

29. 05. 2010, Recept navštíven: 1856x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Moje řezy

Moje řezy

Do mísy dáme nejdříve mouku, cukr, vejce, mléko, olej a dobře umícháme do hladké hmoty. Nakonec přisypeme p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Moje řezy Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý zákusok

24. 09. 2016, 17:36

Přidat komentář

Facebook komentáře