Chybějící obrázek

Mokrá buchta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
40min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

4208 kalorií
1.0g cukrů
227.0g tuků
61.0g bílkovin


Příprava

Rozinky namočíme do rumu a necháme je nacucat. Vejce našleháme s moučkovým i vanilkovým cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, rum, rozinky a ovocné kompoty i se šťávou. Dobře promícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlou buchtu stačí jen pocukrovat, nebo polít čokoládovou polevou.

přidejte na:
kaccka

16. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý, nápaditý

majka 15. 01. 2020, 20:54

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Tento recept sa mi zapacil. Skusim ho nahradit mrazenym ovocim - mam ho plny mraziak a kompotovu stavu skusim niecim nahradit - napr. sirupom.

oriestok 19. 11. 2009, 00:41

Chybějící obrázek
Este ma napadla varianta so zavaranymi cucoriedkami - paci sa mi kombinacia čučo+rum+hrozienka. Len by sa asi nemohla pouzit ich kopmotova stava - cesto by asi bolo cierne :-(

oriestok 19. 11. 2009, 00:43

Ajaja
Řekla bych, že mražené ovoce pustí tolik šťávy, že tato bohatě nahradí šťávu z kompotu.

Ajaja 01. 01. 2010, 16:18