Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mokrá buchta

Mokrá buchta

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
4208 kalorií 1.0g cukrů 227.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Rozinky namočíme do rumu a necháme je nacucat. Vejce našleháme s moučkovým i vanilkovým cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, rum, rozinky a ovocné kompoty i se šťávou. Dobře promícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlou buchtu stačí jen pocukrovat, nebo polít čokoládovou polevou.


kaccka

16. 11. 2009, Recept navštíven: 2770x


Přidat recenzi
Přidat komentář
oriestok
Tento recept sa mi zapacil. Skusim ho nahradit mrazenym ovocim - mam ho plny mraziak a kompotovu stavu skusim niecim nahradit - napr. sirupom.

oriestok 19. 11. 2009, 00:41

oriestok
Este ma napadla varianta so zavaranymi cucoriedkami - paci sa mi kombinacia čučo+rum+hrozienka. Len by sa asi nemohla pouzit ich kopmotova stava - cesto by asi bolo cierne :-(

oriestok 19. 11. 2009, 00:43

Ajaja
Řekla bych, že mražené ovoce pustí tolik šťávy, že tato bohatě nahradí šťávu z kompotu.

Ajaja 01. 01. 2010, 16:18

Facebook komentáře