Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Mokré rizoto z jater

Mokré rizoto z jater
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

2388 kalorií, 0.0g cukrů, 89.0g tuků, 120.0g bílkovin

Příprava

Játra propereme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rýži propereme a dáme vařit. Rozpálíme olej v hrnci, dáme nasekanou cibuli, necháme zesklovatět a přidáme játra, majoránku, bazalku a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a vydusíme na šťávu. Přidáme uvařenou rýži, promícháme a nalijeme šlehačku a dáme na 5 minut dojít do trouby.
Tento recept mám od sousedky a říká mu mokré rizoto a je skutečně moc dobré.

03. 03. 2011, Recept navštíven: 2303x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Mokré rizoto z jater

Mokré rizoto z jater

Játra propereme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rýži propereme a dáme vaři...

Zobrazit všechny podobné recepty k Mokré rizoto z jater Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Vaša susedka mala dobrý nápad.Ale Vám ďakujem za zverejnenie receptu.Určite vyskúšam.Ďakujem.Jozef.

Jozef 03. 03. 2011, 08:31

Thumb
Zrovna dnes jsem jej dělala a zkusila jsem ještě nastrouhat kousek nivy pro chuť do šlehačky a bylo to fakt ještě lepší. Jinak raději do takovýchto jídel používám 10%smetanu na vaření, třeba v Lidlu mají 500ml značku Pilos. Jídlo je přeci jen trochu lehčí.

03. 03. 2011, 10:54

Facebook komentáře