Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mokré rizoto z jater

Mokré rizoto z jater

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
2388 kalorií 0.0g cukrů 89.0g tuků 120.0g bílkovin

Příprava

Játra propereme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rýži propereme a dáme vařit. Rozpálíme olej v hrnci, dáme nasekanou cibuli, necháme zesklovatět a přidáme játra, majoránku, bazalku a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a vydusíme na šťávu. Přidáme uvařenou rýži, promícháme a nalijeme šlehačku a dáme na 5 minut dojít do trouby.
Tento recept mám od sousedky a říká mu mokré rizoto a je skutečně moc dobré.


03. 03. 2011, Recept navštíven: 2480x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Vaša susedka mala dobrý nápad.Ale Vám ďakujem za zverejnenie receptu.Určite vyskúšam.Ďakujem.Jozef.

Jozef 03. 03. 2011, 08:31

Thumb
Zrovna dnes jsem jej dělala a zkusila jsem ještě nastrouhat kousek nivy pro chuť do šlehačky a bylo to fakt ještě lepší. Jinak raději do takovýchto jídel používám 10%smetanu na vaření, třeba v Lidlu mají 500ml značku Pilos. Jídlo je přeci jen trochu lehčí.

03. 03. 2011, 10:54

Facebook komentáře