
Mokré rizoto z jater
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2388
kalorií
0.0g
cukrů
89.0g
tuků
120.0g
bílkovin
Příprava
Játra propereme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rýži propereme a dáme vařit. Rozpálíme olej v hrnci, dáme nasekanou cibuli, necháme zesklovatět a přidáme játra, majoránku, bazalku a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a vydusíme na šťávu. Přidáme uvařenou rýži, promícháme a nalijeme šlehačku a dáme na 5 minut dojít do trouby.
Tento recept mám od sousedky a říká mu mokré rizoto a je skutečně moc dobré.
03. 03. 2011
Další recepty
© 2025, Railsformers s.r.o.