Mramorová buchta a la brownies
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2628
kalorií
2.0g
cukrů
147.0g
tuků
252.0g
bílkovin
Příprava
Ze všeho nejdříve si ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a máslo ze základního těsta. Necháme stranou vychladnout. Poté k rozpuštěné čokoládě opatrně zamícháme ostatní ingredience. Malý plech vyložíme pečícím papírem a základní těsto na něj rovnoměrně rozetřeme.
V další míse rozmícháme tvaroh s cukrem, zašleháme dvě vejce, škrob a kůru i šťávu z pomeranče. Nepravidelně poklademe na základní těsto a příborovým nožem vyrobíme mramorování.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C 30 minut. Necháme vychladnout a poté krájíme na malé kostičky.
09. 03. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.