Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mramorová buchta a la brownies

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
2628 kalorií 2.0g cukrů 147.0g tuků 252.0g bílkovin

Příprava

Ze všeho nejdříve si ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a máslo ze základního těsta. Necháme stranou vychladnout. Poté k rozpuštěné čokoládě opatrně zamícháme ostatní ingredience. Malý plech vyložíme pečícím papírem a základní těsto na něj rovnoměrně rozetřeme.
V další míse rozmícháme tvaroh s cukrem, zašleháme dvě vejce, škrob a kůru i šťávu z pomeranče. Nepravidelně poklademe na základní těsto a příborovým nožem vyrobíme mramorování.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C 30 minut. Necháme vychladnout a poté krájíme na malé kostičky.


Přidat na Pinterest
Sonia005

09. 03. 2012, Recept navštíven: 2430x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne brownies

10. 04. 2016, 12:30

Přidat komentář

Facebook komentáře