Nejlahodnější šípková omáčka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

168 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Na rozpuštěném másle orestujeme mouku, aby vznikla světlá jíška. Do té následně vmícháme šípkový džem, zalejeme vínem a cca 5-10 minut dusíme, protože se víno musí odpařit.

Nakonec vlejeme vývar, přidáme citrónovou šťávu a kůru a zvolna vaříme přibližně čtvrt hodiny.

 

Tip k receptu

Omáčka je nejlepší s pořádnou flákotou zvěřiny!

přidejte na:
Ivet

15. 09. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
k mäsu perfektná omáčka

palino 16. 09. 2019, 09:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šípková omáčka veľmi chutná, k pečenému mäsu výborná

Svetlana 19. 09. 2019, 09:36

Přidat komentář