Nepečené kuličky
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Tatranky čokoládové nebo lískooříškové rozdrtíme (třeba v mixéru). Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem do husté pěny. Přidáme rum, kakao, rozdrcené tatranky a jemně umleté oříšky. Vše dobře propracujeme. Pokud je těsto příliš měkké a lepivé, dáme ho do ledničky, aby trochu ztuhlo a lépe se s ním pracovalo.
Z připravené hmoty odkrajujeme stejně velké kusy a tvarujeme kuličky.
Hotové kuličky obalíme v jemně mletých oříšcích a uložíme do papírových košíčků.
Skladujeme na chladném místě.
Tip k receptu
Hotové kuličky můžeme obalovat také ve strouhaném kokosu, mletých vlašských ořeších, sušenkovém drobení nebo kakau.
planeta17. 04. 2014
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Lucie 03. 05. 2014, 17:58

heladon 26. 10. 2014, 09:09

hanka 23. 10. 2015, 10:29

palino 11. 02. 2016, 11:02

majka 22. 02. 2016, 20:01

first cake 10. 03. 2018, 07:12

dušanka 01. 06. 2019, 20:41