Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Nugátové řezy

Nugátové řezy
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

3570 kalorií, 0.0g cukrů, 182.0g tuků, 78.0g bílkovin

Příprava

Žloutky ušleháme s cukrem do běla a postupně zašleháme olej. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech. Z mléka, 1-2 lžic cukru a pudinkového prášku, který jsme si uvařili, vytvoříme krém a z výšky ho nalijeme na těsto. V předehřáté troubě pečeme asi 30 minut. Ještě horký moučník potřeme zakysanou smetanou ušlehanou s vanilkovým cukrem a posypeme nastrouhanou čokoládou a necháme do druhého dne uležet.

Barbora Dvouletá

03. 09. 2009, Recept navštíven: 2362x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Nugátové řezy

Nugátové řezy

Žloutky ušleháme s cukrem do běla a postupně zašleháme olej. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko....

Sváteční kokosovo – nugátové řezy

Sváteční kokosovo – nugátové řezy

Z bílků ušleháme tuhý sníh, pak lehce vmícháme mouku a kokos. Těsto rozetřeme do vymazaného a moukou vysypa...

Zobrazit všechny podobné recepty k Nugátové řezy Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

09. 10. 2016, 18:07

Přidat komentář
Hloušková
Taky ji dělám, je výborná nikdy dlouho nevydrží, jen ji posypávám skořicovým cukrem.

Hloušková 03. 04. 2011, 21:05

Facebook komentáře