Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Opilá jablka

Opilá jablka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
780 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Jablka omyjeme, osušíme a nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. Vykrojíme jádřinec. Ze surovin vymícháme hladké těstíčko a plátky jablek do něj namačíme. Smažíme je v pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Potom je naaranžujeme na jednotlivé talíře, pocukrujeme a dle chuti ozdobíme tvarohem a kompotovanými brusinkami.


Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 1891x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jablka

04. 10. 2016, 19:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra jablková sladkosť

18. 11. 2016, 20:04

Přidat komentář

Facebook komentáře