Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Orientální krůtí pečeně

Orientální krůtí pečeně

Obtížnost Čas přípravy
6h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 6h 10min
Nutriční hodnoty
744 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 98.0g bílkovin

Příprava

Morčaciu pečeň umyjeme, necháme odkvapkať a pokrájame na menšie kúsky. Cibuľu pokrájame nadrobno, pridáme roztlačený cesnak, koreniny mimo soli, citrónovú šťavu a zmiešame. Zmes dobre premiešame s pečeňou a necháme odležať aspoň 6 hodín na chladnom miestě. Potom na panvici rozohrejeme Ramu a pečeň prudko opražíme. Pred dokončením vmiešame nadrobno pokrájanú citrónovú dužinu a hotové osolime.

Bulb Tip k receptu

Pečeň podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.


Jozef

16. 11. 2010, Recept navštíven: 3416x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravená pečeň

17. 01. 2017, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře