Orientální krůtí pečeně
Obtížnost
Čas přípravy
6h 0min
Čas vaření
10min
Celkový čas
6h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
0.0g
cukrů
24.0g
tuků
98.0g
bílkovin
Příprava
Morčaciu pečeň umyjeme, necháme odkvapkať a pokrájame na menšie kúsky. Cibuľu pokrájame nadrobno, pridáme roztlačený cesnak, koreniny mimo soli, citrónovú šťavu a zmiešame. Zmes dobre premiešame s pečeňou a necháme odležať aspoň 6 hodín na chladnom miestě. Potom na panvici rozohrejeme Ramu a pečeň prudko opražíme. Pred dokončením vmiešame nadrobno pokrájanú citrónovú dužinu a hotové osolime.
Tip k receptu
Pečeň podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.
Jozef16. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.