Pálivá pasta na maso
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
400
kalorií
30.0g
cukrů
22.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nakrájíme na co nejmenší kousky. Na pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme prolisovaný česnek, několikrát promíchneme a ihned přidáváme zbylé suroviny (dobré je mít je někde už připravené, protože když zůstane česnek na pánvi dlouho, zhořkne).
Celou směs dusíme asi 5 minut. Ještě horkou pastu promícháme s libovolným masem a necháme přes noc uležet v lednici.
Tip k receptu
Hodí se hlavně v létě na grilování, ale dá se použít i třeba na zapečené přírodní řízky, maso na pánvi atd. Pro lepší vůni můžeme přidat špetku tymiánu.
notburga28. 02. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.