Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pálivá pasta na maso

Pálivá pasta na maso

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
400 kalorií 30.0g cukrů 22.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme na co nejmenší kousky. Na pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme prolisovaný česnek, několikrát promíchneme a ihned přidáváme zbylé suroviny (dobré je mít je někde už připravené, protože když zůstane česnek na pánvi dlouho, zhořkne).
Celou směs dusíme asi 5 minut. Ještě horkou pastu promícháme s libovolným masem a necháme přes noc uležet v lednici.

Bulb Tip k receptu

Hodí se hlavně v létě na grilování, ale dá se použít i třeba na zapečené přírodní řízky, maso na pánvi atd. Pro lepší vůni můžeme přidat špetku tymiánu.


notburga

28. 02. 2011, Recept navštíven: 1722x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře