Chybějící obrázek

Pálivá pasta na maso

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

400 kalorií
30.0g cukrů
22.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme na co nejmenší kousky. Na pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme prolisovaný česnek, několikrát promíchneme a ihned přidáváme zbylé suroviny (dobré je mít je někde už připravené, protože když zůstane česnek na pánvi dlouho, zhořkne).
Celou směs dusíme asi 5 minut. Ještě horkou pastu promícháme s libovolným masem a necháme přes noc uležet v lednici.

Tip k receptu

Hodí se hlavně v létě na grilování, ale dá se použít i třeba na zapečené přírodní řízky, maso na pánvi atd. Pro lepší vůni můžeme přidat špetku tymiánu.

přidejte na:
notburga

28. 02. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář