Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pampeliškový očistný čaj

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Dvě vrchovaté čajové lžičky usušeného, na kousky nařezaného, kořene pampelišky, nebo-li smetánky lékařské, povaříme v půl litru vody a necháme vyluhovat - minimálně 15 minut, maximálně 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Tento čaj pomáhá při problémech s močovými cestami, mírní bolest při ledvinových a žlučových kamenech, snížuje kyselost žaludku a může odstranit i pálení žáhy. Neměl by se pít více jak dva hrníčky denně.


Přidat na Pinterest
Ajaja

16. 04. 2011, Recept navštíven: 7705x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravý dobrý čaj

11. 08. 2016, 20:49

pavlinf
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím vyzkoušet

19. 05. 2017, 13:49

Přidat komentář

Facebook komentáře