Pampeliškový očistný čaj
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
30min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Dvě vrchovaté čajové lžičky usušeného, na kousky nařezaného, kořene pampelišky (nebo-li smetánky lékařské) povaříme v půl litru vody a necháme vyluhovat - minimálně 15 minut, maximálně 30 minut.
Tip k receptu
Tento čaj pomáhá při problémech s močovými cestami, mírní bolest při ledvinových a žlučových kamenech, snižuje kyselost žaludku a může odstranit i pálení žáhy. Neměl by se pít více jak dva hrníčky denně.
Ajaja16. 04. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.