Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Panganius na grilu se sýrovou omáčkou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

504 kalorií, 0.0g cukrů, 42.0g tuků, 30.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky rybího filé posolíme, pokmínujeme a ugrilujeme či opečeme na pánvi.

Do mléka rozmělníme tavený sýr, nastrouháme Nivu a přivedeme k varu. Když se sýr řádně rozvaří, zahustíme hotovou bílou jíškou, případně dosolíme, ale to záleží na množství Nivy, která je slaná dost.

Bulb Tip k receptu

V létě jsou do omáčky k nezaplacení čerstvé bylinky, které jí dodají pokaždé jinou chuť. V zimě lze nakombinovat i sušené dle chuti, ale opatrně.

Roxana

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2107x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Panganius na grilu se sýrovou omáčkou

Panganius na grilu se sýrovou omáčkou

Plátky rybího filé posolíme, pokmínujeme a ugrilujeme či opečeme na pánvi. Do mléka rozmělníme tavený sý...

Zobrazit všechny podobné recepty k Panganius na grilu se sýrovou omáčkou Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pangasia nemusim, ale moze to byt celkom dobre

10. 11. 2016, 21:17

Přidat komentář

Facebook komentáře