Panganius na grilu se sýrovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
504
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Plátky rybího filé posolíme, pokmínujeme a ugrilujeme či opečeme na pánvi.
Do mléka rozmělníme tavený sýr, nastrouháme Nivu a přivedeme k varu. Když se sýr řádně rozvaří, zahustíme hotovou bílou jíškou, případně dosolíme, ale to záleží na množství Nivy, která je slaná dost.
Tip k receptu
V létě jsou do omáčky k nezaplacení čerstvé bylinky, které jí dodají pokaždé jinou chuť. V zimě lze nakombinovat i sušené dle chuti, ale opatrně.
Roxana02. 03. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.