Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Panganius na grilu se sýrovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
504 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Plátky rybího filé posolíme, pokmínujeme a ugrilujeme či opečeme na pánvi.

Do mléka rozmělníme tavený sýr, nastrouháme Nivu a přivedeme k varu. Když se sýr řádně rozvaří, zahustíme hotovou bílou jíškou, případně dosolíme, ale to záleží na množství Nivy, která je slaná dost.

Bulb Tip k receptu

V létě jsou do omáčky k nezaplacení čerstvé bylinky, které jí dodají pokaždé jinou chuť. V zimě lze nakombinovat i sušené dle chuti, ale opatrně.


Přidat na Pinterest
Roxana

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2238x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pangasia nemusim, ale moze to byt celkom dobre

10. 11. 2016, 21:17

majka
Restaurant_star Restaurant_star
raz sa to dá vyskúšať

30. 12. 2016, 17:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mne sa celkom tento recept pozdáva

06. 01. 2017, 21:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pangasia by som vymenila za inu rybu, ale inač može to byt dobré

28. 03. 2017, 19:35

Přidat komentář

Facebook komentáře