Pangasius s hráškem a citróny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

81 kalorií
2.0g cukrů
7.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Plátky pangasia omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, osolíme dle chuti a posypeme mletým mákem. Dáme smažit na rozpálený olej, smažíme z obou stran 15 minut na mírném plameni do měkka. Při podávání ozdobíme hráškem a plátky citrónu.

přidejte na:
Milena

18. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treba vyskúšať

katka16031 10. 08. 2018, 20:23

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Co to je za gastronomický úlet? No, před menstruací sním všechny možné kombinace, tak snad možná...

Angel 666 21. 10. 2009, 22:50

Ajaja
Teda až na ten mák by to šlo, ten mi tam nějak nesedí.

Ajaja 02. 01. 2010, 20:17

Chybějící obrázek
zaujímavy recept

hanka 16. 08. 2016, 19:46