Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pavoučí jednohubky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

1458 kalorií, 0.0g cukrů, 82.0g tuků, 36.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Sardinky zbavte páteří, přidejte k nim nahrubo nasekanou šalotku, máslo, hořčici, sůl, pepř a vše důkladně rozmixujte. Rybičkovou pomazánkou pak potřete na kolečka pokrájenou bagetu. Zbývají už jen pavoučci! Olivy rozkrájejte podélně na půl a jejich část pak ještě znovu na menší obloučky. Ty pak budou tvořit tělo a pavoučí nohy.

Šéfredaktor

04. 01. 2013, Recept navštíven: 6491x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pavoučí jednohubky

Pavoučí jednohubky

Sardinky zbavte páteří, přidejte k nim nahrubo nasekanou šalotku, máslo, hořčici, sůl, pepř a vše důkladně ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pavoučí jednohubky Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Sice trochu pracnější, ale návštěvu opravdu ohromily. velmi zajímavý nápad

07. 01. 2013, 02:20

Přidat komentář

Facebook komentáře