Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečené žampiónové kloboučky

Pečené žampiónové kloboučky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 45min , porce

776 kalorií, 0.0g cukrů, 69.0g tuků, 39.0g bílkovin

Příprava

Nožičky žampionů odkrojíme, vnitřek kloboučku vydlabeme a vše posekáme najemno. Cibulku nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozpáleném olivovém oleji. Osmahnutou cibulku přidáme k nasekaným žampionům, osolíme, zaprášíme paprikou, po vyhladnutí vmícháme nastrouhaný eidam, nasekanou petrželku a sníh z bílků. Kloboučky naplníme touto připravenou nádivkou, urovnáme na vymazaný pekáček a pečeme cca 10 minut. Podáváme s brambory.

Beruska64

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1444x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečené žampiónové kloboučky

Pečené žampiónové kloboučky

Nožičky žampionů odkrojíme, vnitřek kloboučku vydlabeme a vše posekáme najemno. Cibulku nakrájíme nadrobno ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečené žampiónové kloboučky Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne šampiňonové klobučiky

25. 11. 2016, 20:24

Přidat komentář
Hanca333
to vypadá dobře, takhle by mohly jít i uzavřené kloboučky z bedel.

Hanca333 09. 02. 2010, 13:15

Facebook komentáře