Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený hřbet ze selátka s bylinkami

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 5min 1h 40min
Nutriční hodnoty
64 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Hřbety ze selátka opláchněte, osušte, zbavte přebytečné kůže a přendejte do pekáče. Nožem nařízněte ze shora do mřížky. Nakrájejte česnek na tenké plátky a vložte je do jednotlivých rýh v mase. Osolte, opepřete a navrch ozdobte snítky majoránky, tymiánu a estragonu. Přiklopte a vložte do trouby předehřáté na 180 °C asi na 30 minut. Poté odklopte, podlijte troškou vody nebo vývaru a pečte do měkka, dalších 30–40 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávejte se šťouchanými bramborami nebo bramborami na „loupačku“ a hlávkovým salátem.

Recept pochází z knihy Jezte česky.


Přidat na Pinterest
Smart Press

25. 10. 2012, Recept navštíven: 1850x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedenie

03. 10. 2015, 20:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

24. 04. 2016, 11:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

31. 05. 2016, 13:34

Přidat komentář

Facebook komentáře