Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pěnový pudink s čokoládou a ovocem

Pěnový pudink s čokoládou a ovocem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
3min 23min
Nutriční hodnoty
256 kalorií 20.0g cukrů 4.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Do hrnku nalijeme mléko, přidáme cukr, pudinkový prášek, žele a dobře rozmícháme. Směs za stálého míchání metličkou uvedeme do varu. Vaříme jen půl minuty, pak odstavíme a ještě do horkého pudinku vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Směs nalijeme do mísy nebo formy vypláchnuté studenou vodou a necháme v chladu ztuhnout. Studený pudink pak vyklopíme a rozkrájíme. Jednotlivé dílky posypeme nastrouhanou čokoládou na vaření a ozdobíme jahodami.

Bulb Tip k receptu

Jahody můžeme nahradit různým čerstvým nebo kompotovaným ovocem.


Patricie17

10. 11. 2009, Recept navštíven: 2335x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodný a chutný puding

14. 01. 2016, 11:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na puding

15. 01. 2016, 10:26

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasický chutný puding nadýchaný

10. 03. 2017, 18:35

Přidat komentář

Facebook komentáře