Pěnový pudink s čokoládou a ovocem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
3min
Celkový čas
23min
Porce
Nutriční hodnoty
256
kalorií
20.0g
cukrů
4.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Do hrnku nalijeme mléko, přidáme cukr, pudinkový prášek, žele a dobře rozmícháme. Směs za stálého míchání metličkou uvedeme do varu. Vaříme jen půl minuty, pak odstavíme a ještě do horkého pudinku vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Směs nalijeme do mísy nebo formy vypláchnuté studenou vodou a necháme v chladu ztuhnout. Studený pudink pak vyklopíme a rozkrájíme. Jednotlivé dílky posypeme nastrouhanou čokoládou na vaření a ozdobíme jahodami.
Tip k receptu
Jahody můžeme nahradit různým čerstvým nebo kompotovaným ovocem.
Patricie1710. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.