Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pěnový pudink s čokoládou a ovocem

Pěnový pudink s čokoládou a ovocem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 3min
Celkový čas: 23min , porce

256 kalorií, 20.0g cukrů, 4.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Do hrnku nalijeme mléko, přidáme cukr, pudinkový prášek, žele a dobře rozmícháme. Směs za stálého míchání metličkou uvedeme do varu. Vaříme jen půl minuty, pak odstavíme a ještě do horkého pudinku vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Směs nalijeme do mísy nebo formy vypláchnuté studenou vodou a necháme v chladu ztuhnout. Studený pudink pak vyklopíme a rozkrájíme. Jednotlivé dílky posypeme nastrouhanou čokoládou na vaření a ozdobíme jahodami.

Bulb Tip k receptu

Jahody můžeme nahradit různým čerstvým nebo kompotovaným ovocem.

Patricie17

10. 11. 2009, Recept navštíven: 2175x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pěnový pudink s čokoládou a ovocem

Pěnový pudink s čokoládou a ovocem

Do hrnku nalijeme mléko, přidáme cukr, pudinkový prášek, žele a dobře rozmícháme. Směs za stálého míchání m...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pěnový pudink s čokoládou a ovocem Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodný a chutný puding

14. 01. 2016, 11:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na puding

15. 01. 2016, 10:26

Přidat komentář

Facebook komentáře