Perníková bábovka s cuketou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
3908
kalorií
16.0g
cukrů
147.0g
tuků
96.0g
bílkovin
Příprava
Cuketu oloupeme, nahrubo nastrouháme do dvou hrnků. Cuketu smícháme s polohrubou moukou, kypřícím práškem do perníku, cukrem, vlahým mlékem, vejcem, olejem a mletou skořicí.
Těsto dáme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Pečeme v předehřáté troubě při 160 °C cca 50 minut.
Po krátkém zchladnutí ve formě bábovku vyklopíme.
Tip k receptu
Bábovku můžeme polít bílou polevou a posypat praženými mandlemi.
planeta02. 04. 2014
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.