Pikantní hovězí guláš
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
942
kalorií
0.0g
cukrů
49.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso nakrájíme na kostky (kousky) a česnek nasekáme. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova, vložíme nakrájené maso a orestujeme ze všech stran. Přidáme koření, česnek, promícháme a podlijeme horkou vodou. V tlakovém hrnci dusíme asi 1 hodinu, do změknutí masa. Poté přidáme bujón a zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dle potřeby dosolíme a odstavíme. Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo i s vařenými těstovinami.
Tip k receptu
Při přípravě guláše jsem použila český česnek.
JanaB08. 01. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.