Pikantní hovězí guláš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

942 kalorií
0.0g cukrů
49.0g tuků
13.0g bílkovin


Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso nakrájíme na kostky (kousky) a česnek nasekáme. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova, vložíme nakrájené maso a orestujeme ze všech stran. Přidáme koření, česnek, promícháme a podlijeme horkou vodou. V tlakovém hrnci dusíme asi 1 hodinu, do změknutí masa. Poté přidáme bujón a zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dle potřeby dosolíme a odstavíme. Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo i s vařenými těstovinami.

Tip k receptu

Při přípravě guláše jsem použila český česnek.

přidejte na:
JanaB

08. 01. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
tepito
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Neznám Drákulovu smrt-předpokládám,že to bude směs nějakého koření...
tepito 07. 02. 2013, 07:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
katka16031 15. 10. 2016, 22:07