Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní hovězí guláš

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
942 kalorií 0.0g cukrů 49.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, maso nakrájíme na kostky (kousky) a česnek nasekáme. Na oleji usmažíme cibuli dorůžova, vložíme nakrájené maso a orestujeme ze všech stran. Přidáme koření, česnek, promícháme a podlijeme horkou vodou. V tlakovém hrnci dusíme asi 1 hodinu, do změknutí masa. Poté přidáme bujón a zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dle potřeby dosolíme a odstavíme. Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo i s vařenými těstovinami.

Bulb Tip k receptu

Při přípravě guláše jsem použila český česnek.


Přidat na Pinterest
JanaB

08. 01. 2013, Recept navštíven: 3194x


Přidat recenzi
tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Neznám Drákulovu smrt-předpokládám,že to bude směs nějakého koření...

07. 02. 2013, 06:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

15. 10. 2016, 20:07

Přidat komentář
Thumb
co je drakulova smrt

marie vachova sadilkova 12. 05. 2015, 16:43

Facebook komentáře