Zeleninový wrap s pikantní hovězí jehlou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
15h 30min

Celkový čas

15h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2124 kalorií
17.0g cukrů
87.0g tuků
135.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky a napícháme na jehlu.
Smícháme sójovou omáčku, chilli omáčku, nasekanou chilli papričku a škrob a v této marinádě vaříme jehly – ovšem při nižších teplotách: Při teplotě 85 °C asi 3,5 hodiny, a při teplotě 65 °C dalších 12 hodin.
Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme ji s kečupem, majonézou, hořčicí a grilovacím kořením. Potřeme tím tortilly, přidáme na proužky nakrájenou papriku, natrhaný salát a rajčata a zarolujeme.
Masovou jehlu podáváme se zeleninovým wrapem.

Tip k receptu

Skvěle se hodí tortilly s tomatovou příchutí. Mají i hezčí barvu.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
s tortilami je to vyborne

02. 03. 2016, 11:22

Chybí obrázek
celkom dobre

30. 08. 2016, 19:34

Chybí obrázek
dobrý recept
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

18. 05. 2017, 08:02

Chybí obrázek
recept dobrý

22. 05. 2019, 08:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.