Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zeleninový wrap s pikantní hovězí jehlou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15h 30min 15h 50min
Nutriční hodnoty
2124 kalorií 17.0g cukrů 87.0g tuků 135.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky a napícháme na jehlu.
Smícháme sójovou omáčku, chilli omáčku, nasekanou chilli papričku a škrob a v této marinádě vaříme jehly – ovšem při nižších teplotách: Při teplotě 85 °C asi 3,5 hodiny, a při teplotě 65 °C dalších 12 hodin.
Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme ji s kečupem, majonézou, hořčicí a grilovacím kořením. Potřeme tím tortilly, přidáme na proužky nakrájenou papriku, natrhaný salát a rajčata a zarolujeme.
Masovou jehlu podáváme se zeleninovým wrapem.

Bulb Tip k receptu

Skvěle se hodí tortilly s tomatovou příchutí. Mají i hezčí barvu.


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 03. 2016, Recept navštíven: 771x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s tortilami je to vyborne

02. 03. 2016, 11:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

30. 08. 2016, 19:34

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

18. 05. 2017, 08:02

Přidat komentář

Facebook komentáře