Zeleninový wrap s pikantní hovězí jehlou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
15h 30min

Celkový čas

15h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

2124 kalorií
17.0g cukrů
87.0g tuků
135.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky a napícháme na jehlu.
Smícháme sójovou omáčku, chilli omáčku, nasekanou chilli papričku a škrob a v této marinádě vaříme jehly – ovšem při nižších teplotách: Při teplotě 85 °C asi 3,5 hodiny, a při teplotě 65 °C dalších 12 hodin.
Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme ji s kečupem, majonézou, hořčicí a grilovacím kořením. Potřeme tím tortilly, přidáme na proužky nakrájenou papriku, natrhaný salát a rajčata a zarolujeme.
Masovou jehlu podáváme se zeleninovým wrapem.

Tip k receptu

Skvěle se hodí tortilly s tomatovou příchutí. Mají i hezčí barvu.

přidejte na:
sonizna

02. 03. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
s tortilami je to vyborne
katka16031 02. 03. 2016, 12:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobre
dušanka 30. 08. 2016, 21:34
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 18. 05. 2017, 10:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý
palino 22. 05. 2019, 10:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné jedenie
hanka 25. 08. 2019, 22:22