Zeleninový wrap s pikantní hovězí jehlou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
15h 30min
Celkový čas
15h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2124
kalorií
17.0g
cukrů
87.0g
tuků
135.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky a napícháme na jehlu.
Smícháme sójovou omáčku, chilli omáčku, nasekanou chilli papričku a škrob a v této marinádě vaříme jehly – ovšem při nižších teplotách: Při teplotě 85 °C asi 3,5 hodiny, a při teplotě 65 °C dalších 12 hodin.
Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme ji s kečupem, majonézou, hořčicí a grilovacím kořením. Potřeme tím tortilly, přidáme na proužky nakrájenou papriku, natrhaný salát a rajčata a zarolujeme.
Masovou jehlu podáváme se zeleninovým wrapem.
Tip k receptu
Skvěle se hodí tortilly s tomatovou příchutí. Mají i hezčí barvu.
sonizna02. 03. 2016
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.