Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní pstruh na pivu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
532 kalorií 0.0g cukrů 51.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy vykucháme a omyjeme. Poté je osušíme ubrouskem. Pak pstruhy osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Vevnitř je potřeme hořčicí. Bříška pstruhů rozevřeme a ryby postavíme na bříška do horkého másla a asi 3 minuty pečeme. Potom je podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme asi 10-15 minut.
Podáváme s opékanými brambory.


Přidat na Pinterest
Evík

13. 11. 2012, Recept navštíven: 2024x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím takto pstruha a je to dobre

13. 03. 2016, 18:47

Přidat komentář

Facebook komentáře