Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní pstruh na pivu

Pikantní pstruh na pivu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
532 kalorií 0.0g cukrů 51.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy vykucháme a omyjeme. Poté je osušíme ubrouskem. Pak pstruhy osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Vevnitř je potřeme hořčicí. Bříška pstruhů rozevřeme a ryby postavíme na bříška do horkého másla a asi 3 minuty pečeme. Potom je podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme asi 10-15 minut.
Podáváme s opékanými brambory.


Evík

13. 11. 2012, Recept navštíven: 1786x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím takto pstruha a je to dobre

13. 03. 2016, 18:47

Přidat komentář

Facebook komentáře