Pikantní pstruh na pivu

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

532 kalorií
0.0g cukrů
51.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Pstruhy vykucháme a omyjeme. Poté je osušíme ubrouskem. Pak pstruhy osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Vevnitř je potřeme hořčicí. Bříška pstruhů rozevřeme a ryby postavíme na bříška do horkého másla a asi 3 minuty pečeme. Potom je podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme asi 10-15 minut.
Podáváme s opékanými brambory.

přidejte na:
Evík

13. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
robím takto pstruha a je to dobre

13. 03. 2016, 18:47

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.