Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní rajčatová polévka

Pikantní rajčatová polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

196 kalorií, 0.0g cukrů, 14.0g tuků, 16.0g bílkovin

Příprava

Rajčata spaříme, oloupeme a rozmixujeme. Směs rajčat přelijeme do hrnce, zalijeme trochou vody. Přidáme sůl, pepř a kostku bujónu. Necháme povařit 10 minut. Dochutíme špetkou chilli a bazalky. Hotovou polévku posypeme strouhaným sýrem.

pavlinf

03. 07. 2013, Recept navštíven: 920x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní ragú na kari

Pikantní ragú na kari

Brambory oloupeme a rozpůlíme. Asi 20 minut povaříme v osolené vodě. Poté očistíme a nakrájíme zeleninu. Pó...

Pikantní rajčatová polévka

Pikantní rajčatová polévka

Rajčata spaříme, oloupeme a rozmixujeme. Směs rajčat přelijeme do hrnce, zalijeme trochou vody. Přidáme sůl...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní rajčatová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Rajčatovou polévku dělám, ale všechno dávám od oka

19. 01. 2015, 08:29

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca chuťovo

06. 09. 2016, 14:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrá polievka

17. 10. 2016, 16:46

Přidat komentář

Facebook komentáře